Vitatabs® Liposomi C Duo -kapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän rasvaliukoista liposomaalista C-vitamiinia sekä vesiliukoista C-vitamiinia.

Vitatabs® Liposomi C Duo -kapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän rasvaliukoista liposomaalista C-vitamiinia sekä vesiliukoista C-vitamiinia. Rasvaliukoinen liposomimuoto on elimistön parhaiten hyödynnettävissä. 

Liposomaalinen C-vitamiini on pakattu nimensä mukaisesti rasvaliukoiseen liposomiin. Liposomin rasvahapot muodostavat kaksoiskalvorakenteen, jossa rasvahapon vesiliukoiset osat ovat onton rasvapallosen ulkopinnoilla ja rasvaliukoiset osat kalvon sisäpinnalla.

C-vitamiini on pakattu tämän rasvapallosen sisään. Liposomin sisällä C-vitamiini on suojassa vatsahappojen ja ruoansulatusentsyymien hajottavilta vaikutuksilta ja näin vitamiini pääsee muuttumattomana vaikutuspaikkaansa.

Koska liposomi muistuttaa rakenteeltaan elimistön solukalvoja, se kuljettaa C-vitamiinin solukalvojen läpi moninkertaisesti tehokkaammin verrattuna vesiliukoiseen C-vitamiiniin.

Imeytyminen ei myöskään vaadi energiaa, eikä liposomaalinen C-vitamiini kilpaile vesiliukoisen C-vitamiinin kanssa imeytymisestä. Kun liposomi on vapauttanut C-vitamiinin soluun, sen rasvahapoista tulee ravintoaineita, joita voidaan käyttää maksan, hermoston ja solukalvojen huoltoon.


Tilaa nyt kätevästi verkkokaupastamme. 

OSTA: Vitatabs® Liposomi C Duo tästä