Vitacell Kurkuma -ravintolisä sisältää korkealuokkaista hyvin imeytyvää Meriva-kurkumauutetta, joka vaikuttaa monipuolisesti kehon hyvinvointiin.

Kurkuma (Curcuma longa L. ) on monille tuttu mauste mutta sillä on nykytutkimuksen mukaan myös useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Suomessa valmistetut Vitacell® Kurkuma -tabletit sisältävät tutkitusti hyvin imeytyvää, patentoitua Meriva® -kurkumauutetta, joka vaikuttaa monipuolisesti kehon hyvinvointiin.

Kurkuma on monivuotinen, inkiväärin sukuinen ruohokasvi, jolla on lyhyt juurakko ja torvimaiset kukat. Kurkumaa viljellään pääasiassa Aasiassa, Afrikassa sekä Intiassa, joka on kurkuman suurin tuottaja. Kurkuman juuresta saadaan voimakkaan keltaista maustejauhetta, jota käytetään mm. curry-mausteseoksessa.

Kurkuman maku on hieman kitkerä mutta erittäin aromaattinen ja se maustaa ruoan herkulliseksi ja esteettiseksi nautinnoksi. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi kurkuman Vuoden 2010 rohdoskasviksi.

Monivaikutteinen kurkuma on hyväksi maksalle ja nivelille

Kurkuma on jo vuosisatojen ajan tunnettu puhdistavana, ruoansulatusta edistävänä sekä maksalle ja nivelille hyödyllisenä kasvina. Mausteissa ja ravintolisävalmisteissa kurkumasta käytetään juurakkoa, joka sisältää pääasiallisina vaikuttavina aineina kurkuminoideja (mm. kurkumiinia). Juurakossa on myös eteerisiä öljyjä.

Vitacell® Kurkuma -ravintolisä sisältää korkealuokkaista hyvin imeytyvää Meriva®-kurkumauutetta, joka vaikuttaa monipuolisesti kehon hyvinvointiin.

Meriva®-kurkumauutteen ainutlaatuisen patentoidun koostumuksen ja valmistusmenetelmän ansiosta kurkuminoidit imeytyvät siitä elimistön
hyödyksi lähes 30 kertaa tehokkaammin ja pienemmällä annostuksella
kuin tavallisista kurkumauutteista.

OSTA: Vitacell Kurkuma tästä ja ota säännölliseen käyttöön.