Miten vahvistaa immuniteettiä - Vitacell NAC + Kversetiini + C

Mitä on NAC? 

N-asetyylikysteiini eli NAC on luonnossa esiintyvän kysteiini-aminohapon synteettinen johdos. Se kehitettiin aikanaan yskänlääkkeeksi limaa irrottavien ominaisuuksiensa vuoksi. 

Kysteiiniä on ravinnossa runsaasti proteiinipitoisissa ruoissa, kuten kanassa, kalkkunassa, juustossa, kananmunassa, auringonkukan siemenissä ja palkokasveissa. Sitä löytyy kehosta mm. ihon, kynsien ja hiusten keratiinista. Kysteiini luokitellaan puolivälttämättömäksi aminohapoksi, koska elimistö pystyy tuottamaan sitä jonkin verran muista aminohapoista. 

NAC muuttuu elimistössä kysteiiniksi, jota tarvitaan glutationin muodostumiseen. Glutationi on vahva antioksidantti, joka tehostaa immuniteettia ja tukee elimistön puolustusjärjestelmän toimintaa. Antioksidantit estävät erityisesti vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä eli solujen hapettumista ja vahingoittumista, ja edistävät haitallisten aineiden kulkeutumista soluista pois. 

Kversetiini – ”luonnon antihistamiini” 

Kversetiini on luonnollinen flavonoidi, joka on peräisin Sophoria japonica -kasvin maanpäällisistä osista. Kversetiiniä löytyy ravinnossa runsaasti mm. omenasta, sipulista ja suomalaisista marjoista.

Kversetiiniä sanotaan ”luonnon antihistamiiniksi” ja sillä onkin pitkä käyttöhistoria allergiaoireiden ja tulehdustilojen lieventämisessä. Sillä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia. 

Tehokas yhdistelmävalmiste immuniteetille 

Sekä kversetiiniä että N-asetyylikysteiiniä on perinteisesti käytetty allergiaoireiden lieventämiseen, hengitysoireisiin ja immuniteetin tukena. NACin imeytymisen tehostamiseksi suositellaan käytettävän C-vitamiinia. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

C-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kversetiini taas edistää C-vitamiinin terveyshyötyjä. Kaikki kolme ainesosaa tukevat näin synergisesti toistensa suotuisia vaikutuksia.

Vitacell® NAC + Kversetiini + C valmistetaan Suomessa Karkkilassa. Nauti 2 kapselia päivässä silloin kun vastustuskykysi kaipaa lisäbuustia. Ei raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille. Suositellaan käytettäväksi kuureina, ei jatkuvaan käyttöön.

OSTA: Vitacell NAC + Kversetiini + C tästä