Hormonitoiminnalle – Elimistöä luonnollisesti tasapainottava Femicaps Easy Life

Femicaps Easy Life® on ravintolisä kaikenikäisille naisille

Uniikki yhdistelmä naisen hyvinvointia tukevia ainesosia: siveydenpuun hedelmäuutetta, kärsimyskukkauutetta, helokkiöljyä, B6-vitamiinia, E-vitamiinia ja magnesiumia. Femicaps Easy Life® on suunniteltu tasapainottamaan naisen elimistöä luonnollisesti. 

Naisen elimistön hormonitoiminta on syklistä. Hormoni tasot vaihtelevat ikävuosien, kuukausien ja jopa päivän aikana. Hormonien vaihtelu voi aiheuttaa eri ikäisille naisille erilaisia vaihtelevia oireita.

Nuoremmilla voi olla epäsäännölliset kuukautiset tai kuukautisvaivoja. Ikääntyessä premenopaussi ja menopaussi voivat aiheuttaa muun muassa väsymystä, ylimääräistä hikoilua ja mielialan vaihteluita. 

Hormonit saattavat toistaa samanlaista sykliä vuosia. Kuitenkin muun muassa stressi, raskaus, imetys ja vaihde vuodet voivat muuttaa hormonitasapainoa ja siten vaikuttaa naisen elämään hyvin monimuotoisesti. Hormonitoimintaan voi vaikuttaa itse kiinnittämällä huomiota stressinhallintaan. Lepo sekä laadukas ja riittävä uni ovat stressinhallinnan kulmakiviä. 

Ravinto ja liikunnan määrä ja teho kannattaa sovittaa syklisyyteen. Esimerkiksi kuukautisten aikaan saattaa olla parempi tehdä rauhoittavia harjoituksia ja kierron alussa rankempia treenejä. Myös ravintolisistä voi olla hyötyä hormonien tasapainottamisessa. Vitamiineista B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä.

Hyvinvointia sinulle nainen

Siveydenpuu (Vitex agnus castus) on rautayrttikasveihin kuuluva pensasmainen kasvi, joka tunnetaan myös nimellä munkinpippuri. Se on tunnettu naisen hormonitoimintaa tasapainottavista vaikutuksistaan.

Kärsimyskukka (Passifl ora incarnata L.) on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva köynnöskasvi. Se tukee rentoutumista ja auttaa saamaan helpommin unen päästä kiinni. Näitä kahta kasvia on perinteisesti käytetty tukemaan naisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Helokkiöljy sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoihin kuuluvaa GLA:ta. Helokkiöljy tunnetaan ihon ja limakalvojen kosteuttajana ja ravitsijana sekä hormonitoiminnan ja mielialan tasapainottajana.

B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä, hermoston normaalia toimintaa ja tukee psykologisia toimintoja.

Magnesium ja B6-vitamiini vähentävät väsymystä ja uupumusta.
E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini ja antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä. 

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton ravintolisä.

Annostus: 2 kapselia 2 kertaa päivässä.

OSTA: Femicaps Easy Life tästä