Vetreyttä niveliin ja lihaksiin 7 tehoaineen voimalla

Ikääntyminen, ylipaino, huonot työasennot ja urheilu kuluttavat niveliä ja saattavat aiheuttaa nivelten ja lihasten jäykkyyttä ja liikkumisen vaikeutumista. Ikääntymisen myötä myös luusto alkaa haurastua.

BODYFLEX® Combi

Inkivääri-MSM-glukosamiini-vihersimpukka -tabletit on kehitetty nivelten, lihasten ja luuston toimintakyvyn ja liikkuvuuden edistämiseen.

Bodyflex® Combin sisältämien ainesosien fysiologiset ja ravitsemukselliset vaikutukset: 

INKIVÄÄRIÄ (Zingiber officinale) on käytetty Kiinassa vuositunasien ajan nivelongelmissa. Se on myös mm. lihasten toimintakyvylle hyödyllinen kasvi. 

OptiMSM® (metyylisulfonyylimetaani) on orgaaninen rikkiyhdiste, joka on keskeinen rakennusaine kasveissa ja eläimillä. Se vastaa osaltaan kudosten uusiutumisesta; MSM:n pitoisuudet ovat korkeimmillaan erityisesti nivelissä, lihaksissa, luissa, ihossa, kynsissä ja hiuksissa. MSM on vesiliukoinen aine ja siten helposti imeytyvää eikä sitä kerry elimistöön liian suuria määriä, vaan ylimäärä erittyy pois virtsan, hengityksen ja hikoilun mukana. Metyylisulfonyylimetaania suositellaan erityisesti urheilijoille osana lihashuoltoa ja aktiivista elämäntapaa. 

GLUKOSAMIINI on rustokudoksen rakennusaine, joka on tärkeää rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle. 

VIHERSIMPUKKA (Perna canaliculus) sisältää runsaasti mm. välttämättömiä Omega-3 rasvahappoja (EPA, DHA ja ETA). Erityisesti ETA-rasvahapot (eikosatetraeenihappo) ovat hyvin reaktiivisia ja osallistuvat elimistössä moniin erilaisiin aineenvaihdunnallisiin toimintoihin. ETA-rasvahapot toimivat arakidonihaposta (AA) syntyvien välittäjäaineiden muodostumista estävinä aineina. Tässä tehtävässä ne ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi nivelongelmissa lisäten nivelten liikkuvuutta ja toimintakykyä. 

KALSIUM, D-VITAMIINI ja MAGNESIUM ovat luuston hyvinvoinnille tärkeitä rakennusaineita. Kalsiumia tarvitaan mm. luuston ja hampaiden rakennusaineeksi. Kalsium myös edistää lihasten normaalia toimintaa ja normaalia hermovälitystä sekä osallistuu solujen jakautumis- ja erikoistumisprosessiin. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä, veren normaalia kalsiumtasoa ja luiden pysymistä normaaleina. Se myös edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä luuston pysymistä normaalina. Magnesiumilla on myös lukuisia muita tehtäviä elimistössä mm. elektrolyyttitasapainon ylläpitäjänä sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentäjänä.

Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä. Tuote sopii säännölliseen käyttöön tai jaksoittain nautittavaksi. 

Annostus: 2 tablettia 1-2 kertaa päivässä. Tabletit niellään kokonaisena runsaan nestemäärän kanssa. Ei suositella raskaana oleville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa.

Osta tästä