Ubikinolin vaikutuksen voi huomata yleisen vireystason nousuna

UBICAPS® ubikinolikapselit

  • Voimaa ja suorituskykyä urheilijoille
  • Sydäntä tukemaan, energiantuotantoon
  • Jaksamista ikääntyville ja väsyneille
  • Elimistön tukena käytettäessä statiinilääkkeitä kolesterolin alentamiseen

Koentsyymi Q10 ja energiantuotanto

Koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine, jota on elimistömme jokaisessa solussa. Koentsyymi Q10 esiintyy elimistössämme 90 %:sesti ubikinolina ja on keskeinen koentsyymi solujen energiatuotantokeskuksissa (mitokondrioissa) tapahtuvassa ATP:n eli adenosiini­ trifosfaatin muodostuksessa, kun ravinnon hiilihydraateista ja rasvoista tehdään kemiallista energiaa.

Ubikinoli heti valmis toimintaan!

Ubikinoli on koentsyymi Q10:n aktiivimuoto. lmeytymis valmis ubikinoli on heti elimistön käytettävissä! Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytössä energian tuotantoon ja antioksidanttisuo­ jaksi ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.

KETKÄ HYÖTYVÄT UBIKINOLISTA?

Ubikinoli on sydämen ystävä

Koentsyymi Q10 on tärkeä ravintoaine sydämen toiminnalle, sillä sydänlihas kuluttaa paljon energiaa. 

Mitokondrioita - ja näin ollen myös koentsyymi Q10:tä on eniten niissä elimissä, joissa energiantarve on suurinta eli sydämessä, maksassa, munuaisissa, aivoissa ja lihaksissa.

Ubikinoli myös estää haitallisen LDL-kolesterolin hapettumista ja suojaa elimistöä käytettäessä statiineja kolesterolilääkityksenä. Statiinit nimittäin laskevat elimistön koentsyymi Q10 -tasoa ja ubikinolilisällä voidaan tukea koentsyymi Q10 -saantia.

Ikääntyessä koentsyymi Q10 -pitoisuus laskee

Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyvät iän myötä. 

Ikääntyessä koentsyymi Q10 -pitoisuus elimistössä laskee tasaisesti. Sen pitoisuus on suurimmillaan noin 20 vuoden iässä, jolloin kasvu ja energiantuotanto on voimakasta.Tämän jälkeen elimistön koentsyymi Q10:n taso alkaa las­kea niin, että arviolta 40-vuotiaalla se on vain noin puolet ja 80-vuotiaalla vain viidennes 20-vuotiaan tasosta.

On siis hyödyllistä täydentää ruokavaliotaan ubikinoli­ ravintolisällä iän myötä!

Ubikinoli hyväksi väsyneille ja toipilaille

Ubikinolista hyötyvät väsyneet, toipilaat ja muut, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esimerkiksi heikentyneen imeytymisen tai huonontuneen entsyymitoiminnan vuoksi. 

Urheilijoille parempi suorituskyky

Ubikinolia suositellaan urheilijoille suuren energiankulutuksen vuoksi - tukemaan suurta energiankulutusta ja tehostamaan suorituskykyä. 

Myös tupakoiville henkilöille ubikinolista on hyötyä.

UBICAPS® ubikinolikapselit sisältävät Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia, vahvuudet 50 mg ja 100 mg

Ubicaps® Ubiquinol 50 mg 40 kaps. - tummakuorinen pehmytliivatekapseli

Ubicaps® 100 mg + C-vitamiini 40 kaps. - kasvipohjainen kova kapseli