Evonia Super Silica piihappo-kollageeni-biotiinitabletit vahvistavat hiusten rakennetta ja vähentävät hiusten katkeilua esimerkiksi harjatessa

Evonia® Super Silica sisältää Collasil® OSA -piihappovalmistetta, jossa pii on vesiliukoisena piihappona eli ortopiihappona biologisesti aktiivisessa muodossa sitoutuneena vetysidoksin kalakollageenista saatuihin aminohappoihin.

Aminohapoilla on aktiivinen kuljetusmekanismi suolistosta, ja imeytyessään tehokkaasti ne vievät piin mukanaan verenkiertoon. Valmisteessa on lisäksi biotiinia. Nämä tehoaineet tukevat hiusten, kynsien ja ihon rakennetta ja kestävyyttä.

Collasil® OSA tehoaine vahvistaa hiusten ja kynsien rakennetta, vähentää hiusten katkeilua esim. harjatessa sekä auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä, kimmoisuutensa ja kosteustasapainonsa. Positiivisen vaikutuksen voi huomata myös luustossa ja nivelissä. Pii on maankuoren toiseksi yleisin alkuaine.

Piitä on kasvikunnan tuotteissa, ja sen parhaat lähteet ovat täysjyvävilja, juurekset ja yleensä kasvikset. Ihmisessä piitä esiintyy luissa, verisuonten seinämissä, erityisesti aortan seinämissä, hiusverisuonissa ja ihossa. Piin imeytyminen heikkenee ikääntyessä.

Pii on välttämätön luiden, nivelten ja mukopolysakkaridien (esim. glukosamiini, kondroitiini ja hyaluronihappo) muodostumiselle. Pii on tärkeä ihon, hiusten sekä kynsien hyvinvoinnille. Piin on havaittu lisäävän verisuonten elastisuutta sekä luun tiheyttä. Pii myös sitoo elimistölle haitallista alumiinia ja edistää sen poistumista suolistosta.

Biotiinilla on useita merkittäviä tehtäviä elimistössä. Biotiini edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Se edistää myös ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina sekä osallistuu proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan.

OSTA: Evonia Super Silica tästä