Anna ihollesi elinvoimaa ja nuorekkuutta!

Vivania Beauty Shot -neste sisältää tehokkaan yhdistelmän 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Keskimäärin 75 % nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista.  Ihmiskehon kyky uudistua ja tuottaa kollageenia alkaa heikentyä noin 25 vuoden iässä ja on arvioitu, että noin 40 vuoden iässä se loppuu lähes kokonaan. Hyaluronihapon tuotanto elimistössä alkaa laskea noin 30 vuoden iässä.

Kollageenin ja hyaluronihapon luonnollista vähentymistä voi korvata nauttimalla näitä iholle tärkeitä ravintoaineita Vivania Beauty Shot -ravintolisän muodossa. Se edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta.

Tehoaineet antavat iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta, ja ne ovat hyväksi myös hiuksille, kynsille ja nivelille. Ei jauheiden sekoittamista – nauti helposti heti valmis, hyvänmakuinen shotti päivittäin!

Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 50 ml päivittäin 4–8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön. Saatavana kaksi herkullista makua persikka ja mango-meloni. Hiivaton ja gluteeniton ravintolisä. Ei sovellu kala-allergisille. Valmistettu Suomessa.

Muodin ja kauneuden ammattilainen Leena Sarvi suosittelee!

Kuinka Vivania® Beauty Shot edistää ihon kauneutta ja hyvinvointia?

Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka parantaa ihon elastisuutta, pienentää ihohuokosia ja auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Kollageenimolekyyli on liian suuri imeytyäkseen sellaisenaan, siksi Vivania Beauty Shot -valmisteen sisältämä Peptan® kollageeni on hydrolysoitu eli pilkottu entsymaattisesti tripeptideiksi, dipeptideiksi ja vapaiksi aminohapoiksi. Se on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön ja on elimistön hyväksikäytettävissä. Valmistuksessa käytetään viljeltyjä tilapia- ja pangasius-kalalajikkeita.

Peptan® kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Imeytymistutkimusten mukaan yli 90 % Peptan® kollageenista imeytyy kehoon. Hydrolysoitu, hajonnut kollageeni antaa keholle merkin, että omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä. Riippumatta käytetystä kollageenityypistä keho tuottaa sitä kollageenia, jolle on tarvetta. Elimistö voi käyttää hydrolysoidun kollageenin aminohappoja tarvittavien kollageenityyppien rakennusosina. Kollageenipeptidit kulkeutuvat kaikkialle kehoon, erityisesti ihon dermikseen eli verinahkaan. In vivo -tutkimus on osoittanut kollageenin määrän lisääntyvän ihossa ja pysyvän 14 vuorokauden ajan.

Peptan® kollageeni vaikuttaa ihoon kahdella tavalla:
- kollageenipeptidit ja vapaat aminohapot lisäävät rakennusmateriaalia 
  kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostukseen
- kollageenipeptidit lisäävät fibroblastien, kollageenin ja hyaluronihapon
  synteesiä elimistössä

Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten sen kimmoisuutta. Lisäksi hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, sillä se toimii kuin sieni ja pystyy pidättämään jopa 1000-kertaisen määrän kosteutta painoonsa nähden. Vivania Beauty Shotin sisältämä korkealaatuinen mikrokapseloitu hyaluronihappo takaa sen tehokkaan imeytymisen. Vivania Beauty Shot sisältää myös C-vitamiinia, koska se on välttämätöntä kollageenin muodostumisprosessille. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja suojaa soluja hapettumisstressiltä.

Tuotesivuille:
Vivania Beauty Shot Mango-meloni
Vivania Beauty Shot Persikka